Enkla inredningstips

Inspireras du av ditt eget hem? Känner att du verkligen, verkligen hör hemma där? Om inte, tänk vilken känsla att komma hem till ett ställe man verkligen trivs på, vill vara i och där man mår bra. Känner sig kreativ och vill skapa grejer, allt från en tavla till en avancerad maträtt, till att man verkligen kan plugga i soffan. Omgivningen påverkar nämligen väldigt mycket hur vi beter oss hemma, och är det mörkt och dystert är det inte ovanligt att man hellre åker hem till en vän än bjuder över hen till sig själv. Det bästa är att man med enkla knep kan göra det trivsamt, utan att det kostar en så mycket. Man kan:

  • Skaffa ett överkast till sängen. Det kan ge ditt sovrum en helt ny känsla.
  • En soffa kan både vara en av hemmets viktigaste möbler, eller också tvärt om. Ser det trist ut, skaffa ett gäng kuddar i en härlig färg eller snyggt mönster och kanske en tillhörande filt. Det piggar garanterat upp!
  • I köket är det mest dyra, stora saker som man inte köper nytt av varenda månad. Men det finns små detaljer som ger köket en ny känsla! Det behöver inte vara mer än en ny, snygg diskborste med matchande trasa och kanske en handduk till det. Eller burkar att lägga pasta, kryddor och müsli i. Det finns massor av mat som också passar som inredning!

I övrigt är ett tips att hålla koll på trender som sker på inredningsmarknaden, ibland dyker det upp något som passar dig och din stil perfekt, anamma då det!